Clixplicit - Alternatieve Fotografie en Kunst

Saturday, 22 June 2019 11:51

Ik ben een gedreven, enthousiaste fotograaf met een brede interesse in beeldende kunst en diverse vormen van fotografie. Naast mensen fotografeer ik graag tijdens reizen, in musea of tijdens wandelingen in de natuur. Ik heb oog voor het ongewone, opvallende contrasten en symmetrie, of juist het volledig ontbreken daarvan. Ik probeer mijn foto's een verhaal te laten vertellen: een foto moet naar mijn idee meer zijn dan een mooi plaatje. Soms is het verhaal voor de kijker niet meteen duidelijk, of is het aan de kijker om op zoek te gaan naar het verhaal achter de foto.

Mensen behoren tot mijn favoriete onderwerpen: oneindig veel mogelijkheden in de vorm van portretten, lichamen, expressies, emoties. Soms zakelijk en functioneel, maar vaak (en liever) intiem en persoonlijk. Ik houd van het menselijk lichaam en vind het geweldig om dit vast te leggen. Elk mens is mooi en mag gezien worden. Een perfect figuur - wat dat ook mag zijn - is daarom absoluut geen vereiste om als model voor mijn camera te verschijnen. Sterker nog, ik geef de voorkeur aan gewone mensen. 

Ik houd van reizen, natuur en koken. Deze onderwerpen vind je daarom regelmatig terug in mijn werk. Daarnaast maak ik graag zelfportretten. Soms bij gebrek aan een model, soms om nieuwe ideeën en technieken uit te proberen.

 

Saturday, 22 June 2019 11:50

Zoek je een fotograaf voor je eigen persoonlijke fotoshoot, helemaal in je eigen tempo en precies volgens je eigen wensen? Daarmee help ik je graag! Ik heb ruim 15 jaar ervaring met portret- en modelfotografie en vind het leuk om samen met jou of jullie mee te denken om tot een prachtig resultaat te komen. Kleur, zwart-wit, binnen, buiten, casual of juist zakelijk: ik ben flexibel en pas me aan. 

Vanaf 2020 beschik ik over een nieuwe, ruime studio in de buurt van Amersfoort met nog meer mogelijkheden.

Stuur een bericht naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of bel/app O6 - 4294 2592 voor meer informatie over mogelijkheden, beschikbaarheid en tarieven.

 

Wednesday, 14 November 2018 20:08

In 2019 open ik een nieuwe studio in de buurt van Amersfoort. Voor er gebruik van gemaakt kan worden, moet er nog een hoop gebeuren!

 (c) Clixplicit 2020 | contact: info@clixplicit.nl | 06 - 42942592
Go to top