Op 23 en 24 september 2016 wordt Expo Twente omgetoverd tot een speelparadijs voor de erotische liefhebber. In een oppervlakte van meer dan 6.000 m2 worden bezoekers getrakteerd op de nieuwste erotische trends, live shows, entertainment, waaronder internationale acts, kunst, allerhande verkoopartikelen en dit alles in verschillende thema’s verpakt.

Nog niet eerder vond een zo grootschalig erotisch evenement in Twente plaats. Expo Twente is verheugd: “We zijn erg blij dat we als trendsetter vanuit Enschede zo’n spannend evenement kunnen aanbieden. Bij het idee krijgen wel al rode oortjes en wij zijn dan ook erg benieuwd naar de uitvoering”. Organisator INC belooft de hoge verwachtingen waar te maken: “Wij gaan flink uitpakken. De beurs wordt opgeluisterd met spannende shows, een enorm led scherm, onthullende acts en ludieke verrassingen”.

Ik zal beide dagen aanwezig zijn om foto's te maken van Olga XS.

http://www.erotischtwente.nl/

DJ’s, gogo danseressen en de spannendste erotische attracties. KamaSutrA beurs gaat verder als Erotic Festival en neemt je mee op reis langs werelden vol erotiek, spanning en muziek. Beleef van 30 september t/m 2 oktober het ultieme erotische festival evenement in de Jaarbeurs. Alle vertrouwde attracties zijn gebleven maar compleet vernieuwd. Samen met de lekkerste muziek, spraakmakende acts en prikkelende decoratie zorgen ze voor een onvergetelijke belevenis. Zorg dat je erbij bent!

Go to top