BackToBasic organiseert op 1 juli 2017 weer een swingersparty in club Bananas, de laatste keer overigens op deze lokatie. Kijk op de website van BackToBasic voor meer informatie.

Op 6 mei 2017 vind in een mooie club in Den Haag de Geil Met Stijl party van BackToBasic plaats. Meer informatie over dit feest vind je op de website van BackToBasic. Ik weet nog niet of ik er deze keer bij zal zijn als fotograaf, indien dat het geval is, zal ik dat hier vermelden. Aanmelden is zoals gebruikelijk mogelijk via SDC.

BackToBasic
BackToBasic

Op 5 november 2016 vind in een mooie club de Geil Met Stijl party van BackToBasic plaats. Meer informatie over dit feest vind je op de website van BackToBasic. Ik weet nog niet of ik er deze keer bij zal zijn als fotograaf, indien dat het geval is, zal ik dat hier vermelden. Aanmelden is zoals gebruikelijk mogelijk via SDC.

Party40Down
Party40Down

Op 22 oktober organiseert BackToBasic weer een Party40Down voor swingers onder de 40. Het feest vindt zoals gewoonlijk plaats in een mooie club in Den Haag. Wil je erbij zijn? Kijk dan op de website van Party40Down of SDC voor meer informatie. Het is nog niet 100% zeker of ik aanwezig zal zijn om in een aparte ruimte foto's te maken van stellen die zich hiervoor hebben aangemeld.

Happening

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Go to top