God's girl
God's girl

Dé tegenhanger van Suicide Girls in het Alt Porn genre heet God's Girls. Ik ken de site van naam maar weet er uit eigen ervaring verder weinig over te vertellen. In het verleden was er nog wel eens gedoe tussen SG en GG vanwege modellencontracten. SG claimde namelijk dat modellen die voor hun site geposeerd hadden geen shoots voor vergelijkbare sites mochten doen, hetgeen tot talloze rechtzaken heeft geleid, zonder succes voor Suicide Girls overigens.

Modelzone
Modelzone

Modelzone, in het verleden bekend als DutchHeaven, is een bekende site voor modellen, fotografen en visagisten. Jaren geleden een heel actieve community met regelmatig events, tegenwoordig minder actief en ik ben ook geen trouwe bezoeker van de site meer moet ik toegeven, al heb ik er nog wel een profiel.

Fetlife
Fetlife

Voor alles wat met kinky en fetish te maken heeft kun je op Fetlife terecht. Een bonte verzameling liefhebbers van soms onvoorstelbare liefhebberijen deelt hier ervaringen, foto's en vragen. Dat zulke bijzondere mensen fotografen aantrekken is niet verwonderlijk, je vindt ze er dan ook in grote getale.

Suicide Girls
Suicide Girls

De naam Suicide Girls roept regelmatig vragen op, maar de site heeft niks met zelfmoord te maken. Gelukkig. De site draait om mooie meisjes die in het algemeen voorzien zijn van de nodige tatoeages en piercings en die zich naakt laten fotograferen zodat iedereen hun lichaamsversieringen uitgebreid kan bekijken.

Communities

Go to top