Teken- en Schilderkunst / Fotografie

Saturday, 05 February 2022 18:58

Dronude

(C) Tom Durden / Dronude


Drone fotograaf Tom Durden is gestart met een nieuw drone project; het fotograferen van 100 naakte mensen in het centrum van Utrecht. Het project maakt deel uit van het SPRING festival. De foto’s die van het project worden gemaakt zullen in de vorm van een tentoonstelling te zien zijn voor het publiek.

Voor het project zijn 100 modellen nodig. Geïnteresseerden kunnen zich opgeven via Facebook. De data waarop de foto’s worden gemaakt zijn 3, 10 en 24 april. Voorafgaand zullen testshoots plaatsvinden met een beperkt aantal modellen. Ik heb eerder met Tom aan een drone shoot meegewerkt, ik hoop ook deze keer als grondfotograaf en/of model een bijdrage te kunnen leveren. 

Vind je dit, net als ik, een geweldig project en wil je het project steunen met een financiële bijdrage? Dat kan via de GoFundMe pagina die speciaal hiervoor is aangemaakt.

========

Update 12 maart: de eerste testshoot heeft inmiddels plaatsgevonden. Foto’s van het resultaat zijn hier te zien. Helaas behoorde ik niet tot de gelukkigen die voor deze shoot waren uitgenodigd. 

More in this category: « Caravaggio
 (c) Clixplicit 2021 | contact: info@clixplicit.nl | O6 - 429 425 92